tirsdag 20. januar 2009

Nytt herfra!

Joda, så raskt oppdatert som planlagt ble det vel ikke, men jeg tar meg den frihet å skylde litt på blitzen min som har vært lite samarbeidsvillig. Og dagslys til å ta bilde i har ikke vært å oppdrive, uten at den er ledsaget av en kuling som ville sendt LOene langt borti hutaheita. Men nå har noen konkurransebidrag blitt klar til å publiseres.

Denne første lagde jeg til Skisse-o-mania, og jeg kom på andreplass i min gruppe. Bildet er fotografbildet fra Viljar startet i førsteklasse i høst. Har putta på det jeg fant av stæsj som kunne passe, litt rubons, chipboard, blomster, puntenåler, bånd, tags og slikt. Og bakgrunnsarket med brokademønster er fløyelsaktig og helt nydelig... :)

Jeg fant noen gamle passbilder av Tiril fra hun var 3 uker gammel og vi skulle ordne hennes første pass. Litt diverse i distressa stil, men har også prøvd å tåle at rødt fikk være dominerende. Jeg syns den ble litt spennende jeg. Det røde arket har forsåvidt også fløyelsoverflate.

Denne LOen var også med i skisse-o-mania. Men siden blitzen var "umulig" ble den scannet og fikk uklare farger og "grått preg". Her har jeg tatt bilde av LOen. Bildene er fra i sommer da Tiril fikk en liten deig å bake med hos bestemor. Tiril elsker å hjelpes til med matlagingen, så det har skrevet litt om i teksten på LOen.

En helt enkel LO laget med utgangspunkt i en skisse. Dette bildet har blitt liggende fra sist vinter, så nå følte jeg jeg bare måtte få det unna. Litt fløyelsbrokadeark her også, chipboard dynket i glimmermist og glitter på bokstavene.


Denne LOen er ganske enkel, siden det er mange store bilder på den. Det er fra sommerferien da ungene, sammen med fetteren min, fikk fiske i vannet like ved der mamman min bor. De ble nok en smule "forfær" når vi var så brutal at vi tredde marken på kroken, og senere når fisken ble sløyet. Vanligvis maner vi om å være snille med levende vesener, men plutselig snur vi på flisa og så er liksom det også greit.

4 kommentarer:

 1. Så mange herlige LOer!
  Likte spesielt den om skolestarten til Viljar.
  Ha ei fortsatt flott uke!:D

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte LO'er. Syns Tiril ligner veldig på deg på den kjøkkenhjelp LO'en :-)

  SvarSlett
 3. Har en utfordring til deg. Sjekk her

  SvarSlett
 4. Her var det mange flotte LOer. Du er skikkelig flink! Favoritten min er definitivt den øverste, men utrolig flotte de andre også.

  SvarSlett