tirsdag 21. juni 2011

We are golden x 3!
Scrappehuset har hatt en herlig utfordring denne måneden og jeg har blitt veldig inspirert til å scrappe. Gull og glitter er midt i blinken for meg, og den morsomme musikkvideoen var et fyrverkeli av farger. Hele tre LOer har det blitt til denne utfordringen!

Den jeg lagde først med musikkvideoen i tankene er denne av fetteren min på Gran Canaria i fjor høst. Gull, farger og siluetter er hovedinspirasjonen her. Jeg har brukt bazzill, grungeboard, div pynt fra glitz, og en del småting jeg fant som passet inn.


Denne er av datra mi fra samme tur, og hun hadde en slik gylden glød i blikket, samt at jeg har fått med litt sterke farger som gulfargen fra videoen. Bakgrunnsarket er basic grey, ellers er diverse scraps, blomst fra nille og litt tim holtz stæsj.
Her er siste bidrag, og samtidig mitt aller første steampunk-forsøk. Jeg har lekt meg med gesso og glimmer mist, og fått en ganske gylden LO, som står i stil den gyllenbrune familien min. Mønsterarket er fra en norsk produsent, blomsten og blingen er fra prima, og så er det metall fra tim holtz og kort og godt.


3 kommentarer:

 1. For noen hærlige bidrag!!!
  Så utrolig gøy at du ble så inspirert!! Denne videoen er jo bare så hærlig!!
  De var skikkelig Golden alle sammen, men på tre forskjellige måter!!!

  Tusen takk for at du ble med og lot deg inspirere!!

  SvarSlett
 2. WOW - jeg er imponert!! Så utrolig kule alle sammen!! Jeg digger spesielt den første jeg - den var helt rå!!:)
  Så moro at du lagde 3 Loer da!! Håper vi får se masse mer fra deg her fremover:)

  SvarSlett
 3. Jøss! Skal si du fant inspirasjon i sangen vår. HERLIG! Så knusekule LOer du har laget. Jeg er helt overveldet.

  Takk for alle de superflotte bidragene! :D

  SvarSlett