søndag 16. november 2008

Cola i sola


Jeg må tvinge meg til å bruke farger for tida. Jeg har seriøse problemer med å putte sterke farger på sidene, og alt blir som regel ton i ton. Fint nok det altså, men litt kjedelig når det blir slik på alle. Så nå utfordrer jeg meg selv litt på det området. Jeg tipper det er noen som ikke er helt enig med meg i at denne LOen har sterke farger, men altså, jeg må da ta et skritt om gangen. ;)

LOen her lagde jeg nå i kveld, bildet er tatt på en fortauskafe en herlig dag i Frederikshavn i Danmark i sommer. Blomster og blonder, og glimmer mist, står mitt hjerte nært for tiden. Jeg fikk forresten en litt uventen utfordring også i kveld, saksa mi er sporløst forsvunnet. Jeg mistenker Viljar for å være synderen, han gav meg nemlig en utklippet klokke i gave i dag. Er den ikke søt? ;)

4 kommentarer:

 1. For en søt klokke! Jeg ble rørt på dine vegne.

  Jeg lurer forresten på om jeg ser deg på universitetet stadig vekk, men jeg er så dårlig på å koble i øyeblikket. Lunsjer du i teorifagskantina?

  SvarSlett
 2. Kjempeflott LO, og så søt klokke!
  Keep on going med fargene, dette blir bra!:D
  Ha en flott uke.

  SvarSlett
 3. Helt riktig observert, Kathrine. Har sett deg i kantina også en gang, når du hadde begge guttene, pluss kamera med deg. Men så passet det så dårlig å bare gå ifra de jeg satt med for å hilse på deg.

  SvarSlett
 4. Kjempefin Lo og sjarmtrollet på bildet er jo bare herlig da:)

  SvarSlett