fredag 28. november 2008

Siste ukes produksjonMed 3 eksamener på 3 uker, blir det ikke mye tid til scrapping, men litt har jeg da rukket over.

Den første her er fra i vår når langrennslandslaget i ski hadde sprintløp i Storgata i Tromsø. Like etterpå var det barneskirenn, hvor Tiril deltok. Som en av de aller yngste løperne, gikk det naturligvis ikke så veldig raskt. Hun ble sist i mål, og jublet likevel såklart. Og mammaen fikk møte på mange av langrennsløperne, og motet seg opp til å spørre om bilde av helten Nordthug som fikk med seg et ordentlig barneskirenn for en gangs skyld. ;) På LOen har jeg tenkt at bakgrunnsarket forestiller en resultatliste. Den passet fint til journaling også. Overskriften er dekket med glossy accent, ellers er den ganske enkel.


Denne LOen har vært litt eksperimentell for min del. Jeg har brukt limputer under alle blomsterhullene i mønsterarket, så denne LOen bygger litt ut fra kartongen bak. Tegnet inni blomstene først for å få mer 3D-følelse. Siden temaet er om gamle dager, på et gårsmuseum, har jeg brukt gammel bokside og frimerke, og distresset alle kanter. De nye små blomstene jeg har kjøpt er nydelige og jeg syns de passet fint til her.

Nå har jeg huset for meg selv helt til søndagskvelden for mann og barn tar med seg svigerfar og kjører til campingvogna vår, og jeg satser på å få scrappet litt i tillegg til eksamenslesing. :) Ha en fin helg!!

2 kommentarer:

 1. Så flotte LOer!
  Og så stilig med 3D puter under blomsterarket.
  Takk for koselig kommentar i bloggen, kos deg heime i helga.:D

  SvarSlett
 2. Mye fint her,likte veldig godt den første loen du har lagt ut
  takk for titten

  SvarSlett